"Gerentes Hate Pasundan" (BULAN NA TEUTEUPAN) - PAWARTANUSANTARA.COM

Breaking

PAWARTA TV

Thursday, 10 January 2019

"Gerentes Hate Pasundan" (BULAN NA TEUTEUPAN)


PawartaNusantara.com |
Mega sore katingal umpak umpakan,
mangsa reureuh..., neuteup kewungna langit.

Honcewang asa hariwang ...,
Bulan ceudeum katutup ambekan rasa.
 
Asa can jauh anjeun ti kuring
dalah pegat teuteup wawaktuan,
kapeurih.., kahanjakal ayana diugeran tatali mangsa.
 
Bulan teh lir nu nyaketan
pipinding ceudeum puray, kukiceup tepung lawas paanggang.

Duriat nu pegat
kahibaran bentang sulintang
teup..., pateuteup.

Pangajen : Uju Juhari

No comments:

Post a Comment