"Gerentes Hate Pasundan" (MAPAG BULAN MUNGGARAN) - Pawarta Nusantara

Breaking

DESKRIPSI GAMBAR

Wednesday, 2 January 2019

"Gerentes Hate Pasundan" (MAPAG BULAN MUNGGARAN)

MAPAG BULAN MUNGGARAN

Lega panenjo ngaplak diluhur mumunggang....
Warna linuhung dipucuk daun,,kasorot srangenge
Mangsa isuk ngawawaas ngancikna diri...

Ret kakidul,,flamboyan mekar pulas paul...
warna jembar ngelewung langit linuhung.
 
Jungjunan hayu papag poe isuk,,
anu kantos kakantun taun kamari
saestuna Januari mekar na ati
Hate nu kebek ku kabagja,ngamuara disagara bulan munggaran...


  ( Jatigede 2019)
Pangajeng: Uju Juhari

No comments:

Post a Comment